Jídlo: Odkud a jak se dostává na náš stůl

Neohodnoceno
Značka: Lingea
Pozoruhodné příběhy s krásnými ilustracemi o původu surovin a výrobě produktů, které potom jíme nebo pijeme.

Andrea Minoglio, Federico Mariani
1. vydání
Pevná vazba
72 stran 
Dostupnost 2 dny (1 ks)
Možnosti doručení
329 Kč
Jídlo: Odkud a jak se dostává na náš stůl
Neohodnoceno
Značka: Lingea
Česká firma
Česká firma
Jsme ryze česká nezávislá
firma a nakladatelství.
Garance doručení
Garance doručení
Nepoškozeného zboží a do druhého dne, které je skladem
Kouzelný a barevný svět
Kouzelný a barevný svět
Přinášíme dětem kouzelný a barevný svět plný dobrodružství, fantazie.
Ženský kolektiv
Ženský kolektiv
Který se nechává inspirovat vlastními dětmi a vnoučaty.
Jídlo umí vyprávět spousty pozoruhodných příběhů. V této knížce děti objeví ty nejzajímavější z nich. Dozví se, jak dlouhou cestu musí jídlo absolvovat, než se dostane na váš stůl.

Kde a jak získáváme suroviny
Knížka podává jasné a názorné výklady, doplněné o krásné ilustrace, jejichž prostřednictvím zjistíte, kde a jak se pěstují či získávají jednotlivé suroviny, jaké postupy se uplatňují při jejich zpracování a jak se z nich vyrábí produkty, které potom jíme nebo pijeme.

Odkud se bere čokoláda, vanilka nebo popcorn?
Kniha představuje čokoládu, čaj, med, rýži, sýr, arašídové máslo, cukrovou vatu a další. Věděli jste například, že pravá vanilka, jejíž chuť znáte ze sladkostí, se vlastně získává z jedné orchideje? Že popcorn, který rádi chroupete třeba v kině, jsou zrnka kukuřice, která doslova explodovala horkem? Nebo že hlavními opylovači ananasovníku v přírodě jsou kolibříci?

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy pro děti
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola